Risotto Met Kippenlevers En Funghi Porcini

5
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 2 el boter in de pan en verhit daarin langzaam de spekblokjes en de fijngehakte ui. De paddenstoelen laten uitlekken (het vocht apart houden), ze in kleine stukjes hakken en even meebakken. De rijst toevoegen en glazig fruiten. Beetje bij beetje de kippenbouillon erbij schenken en de rijst laten wellen. Op smaak brengen met zout, peper en Parmezaanse kaas. Intussen de kippenlevers in stukken snijden. In een koekenpan 1 el boter smelten en hierin de kippenlevers al roerend 3 minuten mooi bruin bakken. Bestrooien met zout en peper. Het vocht van de paddenstoelen erbij schenken en laten stoven tot het vocht verdampt is en de kippenlever gaar. Verdeel vlak voor het opdienen de kippenlevers over de risotto en strooi er wat Parmezaanse kaas over.

Risotto Met Kippenlevers En Funghi Porcini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept