Doe olijfolie in de wok en bak de drumsticks samen met het nasivlees en inktvis totdat alles licht gekleurd is. Haal de drumsticks vlees en inktvis uit de pan en bak de uitjes samen met de rijst totdat de rijst glazig is geworden. Voeg drumsticks, nasivlees, inktvis, paprika, tomaat, knoflook en geweekte saffraan bij de ui en rijst en giet er net zo veel bouillon over totdat alles net onderstaat. Voeg zout peper en parika poeder naar smaak er bij. Wacht todat alles kookt, zet het vuur laag en dek de pan af met een deksel. De rijst heeft ongeveer 20 tot 25 minuten nodig om te garen. Af en toe omroeren zodat het niet aan de bodem blijft plakken. Mocht na 15 minuten de rijst te droog worden dan boullion bijgieten. Andersom als het te nat is met een lepel wat boullion wegscheppen. De laatste 5-10 minuten erwtjes, boontjes en fruit de mer toevoegen en warm laten worden. Verse gamba′s boven op het goedje legen, deksel op de pan en als de gamba′s klaar zijn dat is de Paella ook klaar. Direct serveren.