Uienrisotto Met Knapperige Ham

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon. Snijd de sjalotten in halve ringen en de bosuitjes in smalle ringen. Snijd de knoflook klein. Breng de bouillon tegen de kook aan. Verwarm de margarine en fruit hierin de sjalotten glazig. Voeg de rijst toe en bak de rijst mee tot alle korrels glanzen. Schenk de wijn en de helft van de bouillon bij de rijst en breng dit aan de kook. Kook de rijst tot al het vocht is opgenomen. Voeg de rest van de bouillon er in gedeelten bij en kook de rijst in ca. 25 minuten gaar. Bak de plakjes ham in een droge koekenpan bruin en knapperig. Roer de laatste minuten de ringen bosui door de rijst en meng er van het vuur af de geraspte kaas door. Leg de plakjes ham op de risotto Eet smakelijk!!

Uienrisotto Met Knapperige Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Twee-uienrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Uienrisotto Met Knapperige Ham
30-60 min -
Bekijk recept
Tournedos Met Roquefort Op Uienrisotto
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto Met Gamba?s
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept