Zoek
Vijgenbrulee Met Geitenkaas En Gemarineerde Komkommer
0
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
- 2 komkommers
- zout & peper
- 200 ml. wijnazijn
- 200 g. zachte geitenkaas
- 3 vijgen
- 3 eetl. riets
Bereiding
1
Schil de komkommer om en om, snij 10 plakken van 2 cm. dik en hol de plakken uit met een appelboor.
2
Marineer de komkommerplakken 5 minuten in de rode wijnazijn met peper en zout.
3
Snij de vijg voorzichtig in plakken van maximaal een ½ cm.
4
Vul het midden van de komkommerplakken met de geitenkaas.
5
Leg een plakje van de vijg erop en bestrooi de plakjes met peper en daarna met rietsuiker en smelt de suiker met een brander.
Vijgenbrulee Met Geitenkaas En Gemarineerde Komkommer is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept