Vijgenbrulee Met Geitenkaas En Gemarineerde Komkommer

0
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer om en om, snij 10 plakken van 2 cm. dik en hol de plakken uit met een appelboor.
  • 2 Marineer de komkommerplakken 5 minuten in de rode wijnazijn met peper en zout.
  • 3 Snij de vijg voorzichtig in plakken van maximaal een ½ cm.
  • 4 Vul het midden van de komkommerplakken met de geitenkaas.
  • 5 Leg een plakje van de vijg erop en bestrooi de plakjes met peper en daarna met rietsuiker en smelt de suiker met een brander.

Vijgenbrulee Met Geitenkaas En Gemarineerde Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept