Risotto Met Venkel En Anijs

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en halveer de venkel. Verwijder de kern en snij de venkel in reepjes. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook. Verwarm 1 liter water met de bouillonblokjes. Verhit de helft van de boter in een grote pan en fruit de sjalot en de venkel op een matig vuur glazig. Voeg de knoflook en de rijst toe aan het venkelmengsel en laat het al roerend ca. 3 minuten bakken, totdat de rijstkorrels glanzen. Verwarm en voeg de wijn toe aan de rijst en laat deze op een hoog vuur verdampen. Schenk de bouillon beetje bij beetje bij de rijst en roer regelmatig. Laat de rijst gaar worden volgen de gebruiksaanwijzing. Roer de anijslikeur door de risotto. Neem de pan van het vuurm roer de rest van de boter en de kaas door de rijst. Serveer de risotto direct.

Risotto Met Venkel En Anijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige anijskwark met aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept