Knoflook-risotto Kroketjes

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak op de bekende manier(zie recept) risotto van de rijst, 20 gram boter en bouillon. Bak de knoflook in de resterende boter, roer de risotto en de kaas erdoor en los hierin de, goed uitgeknepen, blaadjes gelatine op. Breng op smaak met peper en zout. Stort het mengsel in een lage schaal of diep bord, laat het afkoelen en daarna in de koelkast door en door koud worden. Rol van het mengsel 8 kroketjes, haal ze door de bloem, losgeklopt eiwit, bloem, eiwit en tenslotte door de paneermeel. Verhit de olie tot 180? C. en bak de kroketjes hierin goudbruin. Presentatie: Laat de kroketjes even uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen bij vis-schelp-en schaaldieren..

Knoflook-risotto Kroketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaanse kipkroketjes met rauwe ham
35 min Snack
Bekijk recept
Mosselkroketten met gefrituurde selderblaadjes
Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept