Doe de vermout in een kom, doe de saffraan erbij en laat weken. Doe de kippenbouillon in een pan en breng hem aan de kook en laat hemop laag vuur zachtjes koken Smelt de boter en het rundermerg in een grote wijde pan met dikke bodem (de pan moet zo moegelijk breder zijn dan diep). Voeg de uit en het knoflook toe en fruit ze zachtjes tot ze glazig zijn. Doe de rijst erbij en zet het vuur laag. Breng op smaak en roer alles goed door. Doe de vermout met de saffraan bij de rijst. Zet het vuur hoger en laat alles roerend koken tot alle vocht opgenomen is. Roer een flinke soeplepel kippenbouillon door de rijst en laat al roerend koken op matig vuur. Als de bouillon helemaal is opgenomen, roer er dan weer een lepel doorheen. ga ca. 20 minuten door tot alle bouillon op is en de rijst al dente is. Misschien hebt u niet alle bouillon nodig of misschien juist wat extra- elke risotto is weer anders- Roer er een handje parmezaanse kaas doorheen en serveer de rest erbij zodat men hem naar wens kan toevoegen.