Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto

2
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 ?C of gasovenstand

4. Stoneleeks in stukjes snijden. In pan boter verhitten. Stoneleeks ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Rijst ca. 1 minuut zachtjes meebakken tot korrels glanzen. Bouillon en 3 dl water toevoegen en rijst in ca. 20 minuten heel zachtjes gaarkoken, regelmatig roeren.Intussen paprika′s wassen, kapjes eraf snijden en zaadlijsten verwijderen. In pan met ruim kokend water paprika′s in ca. 3 a 4 minuten beetgaar koken. Paprika′s in zeef goed laten uitlekken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Helft van hazelnoten, kaas en zure room door risotto roeren. Paprikaatjes hoog opvullen met risotto en in elk ovenschaaltje 3 paprikaatjes zetten. Op elk paprikaatje theelepeltje zure room scheppen. Rest van hazelnoten en kaas erover verdelen. Paprikaatjes in midden van oven in ca. 10 minuten goudbruin en gaar laten worden.

Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde minipaprika's met stoneleekrisotto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Mini-paprika's Met Stoneleek-risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept