Risotto Alla Milanese

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en zeer fijn snijden, de bouillon verwarmen. De helft van de boter in een grote pan laten smelten, de ui toevoegen en kort fruiten, vervolgens de rijst toevoegen samen met de wijn, vuur hoog zetten totdat de wijn is verdampt. Nu een opscheplepel bouillon toevoegen en blijven roeren totdat deze bijna opgenomen is en zo lepel voor lepel toevoegen (dit duurt tenminste 20 minuten). Met de laatste lepel ook de saffraan toevoegen, daarna de kaas en boter door de risotto roeren.

Risotto Alla Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept