Oven voorverwarmen op 180?C. 2 eetlepels margarine smelten, rode en gele uien en 10 sjalotjes in braadslede leggen en met margarine bestrijken. Uien bakken in oven (15-20 min), af en toe omdraaien. Uit oven nemen en uien in vier snijden. Saus : De rode wijn op zacht vuur ongeveer 30 min laten inkoken, de helft van de olijven mixen en bij rode wijn voegen, op smaak brengen met peper en zout en eventueel een weinig lavendelhoning. Saus zeven. Risotto : 6 sjalotjes, knoflook en preiringen in 2 eetlepels olijfolie ongeveer 3 min bakken, rijst toevoegen en al roerend ongeveer 3 min meebakken, 1 soeplepel kokende bouillon toevoegen en al roerend laten koken tot de bouillon is opgenomen, de rest van de bouillon in delen toevoegen, pas nieuwe toevoegen als vorig deel is opgenomen. Risotto op smaak brengen met zout en peper. Met behulp van vormpje risotto over borden verdelen, gebakken uien en wijn-olijvensaus rond risotto verdelen.