Kipfilet Met Krokant Tomaat-Kaaskorstje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het in een foodprocessor; doe het broodkruim in een kom. Snijd de tomaten in stukjes en pureer ze met de aanhangende olie en de boter in een foodprocessor. Roer het tomaatmengsel, de kaas en de peper door het broodkruim en kneed het mengsel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilets 2 minuten per kant. Bestrooi de kipfilets met zout en peper en leg ze in een ovenschaal. Verdeel het korstmengsel in vieren, druk het enigszins plat en verdeel het over de kipfilets. Zet de schaal 1 richel boven het midden van de oven en laat in ca. 15 minuten het korstje goudbruin en de kip gaar worden.

Kipfilet Met Krokant Tomaat-Kaaskorstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met kaaskorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzels met een kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept