Salade Van Saffraanrijst Met Snijbonen En Ham

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar in water met zout en saffraan. Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook ze in ca. 8 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Klop een dressing van de olie, de azijn, de sherry, de mosterd, de majoraan, zout en cayennepeper. Schep de dressing door de warme rijst en laat die afkoelen. Snijd de ham in even grote ruiten als de snijbonen. Was de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder het vocht en de pitjes en snijd het vruchtvlees eveneens in ruiten. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Schep de snijbonen, de ham en de tomaat door de rijst. Knip de tuinkers erboven en schep het er luchtig door. Garneer met de partjes ei.

Salade Van Saffraanrijst Met Snijbonen En Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept