Meng de pijnboompitten met de kaas en de rucola, de kruiden en de olijfolie in een keukenmachine. Draai tot een gladde pesto. Breng vervolgens de pesto op smaak met peper en zout. Snij de filets open en vul deze met de pesto. Snipper het sjalotje en bak deze aan in een beetje olie. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels wat olie hebben opgenomen. Voeg een flinke lepel kippenbouillon en de saffraan toe. Laat de rijst alle vocht opnemen en blus dan nog eens met bouillon. Ga zo verder tot de rijst beetgaar is. Blijf regelmatig roeren. Kruid intussen het vlees met kippenkruiden en bak deze in wat olie in ongeveer 8 minuten gaar. Laat het vlees nog eens zo`n 4 minuten rusten op een warme plaats. Snij de champignons in vieren en bak ze kort aan in olijfolie. Snij reepjes van de Ganda ham en voeg deze op het laatst toe aan de gebakken champignons. .
Kipfilet Met Pesto En Saffraanrijst is een recept van Smulweb.nl