Kipfilet Met Pesto En Saffraanrijst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de pijnboompitten met de kaas en de rucola, de kruiden en de olijfolie in een keukenmachine. Draai tot een gladde pesto. Breng vervolgens de pesto op smaak met peper en zout. Snij de filets open en vul deze met de pesto. Snipper het sjalotje en bak deze aan in een beetje olie. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels wat olie hebben opgenomen. Voeg een flinke lepel kippenbouillon en de saffraan toe. Laat de rijst alle vocht opnemen en blus dan nog eens met bouillon. Ga zo verder tot de rijst beetgaar is. Blijf regelmatig roeren. Kruid intussen het vlees met kippenkruiden en bak deze in wat olie in ongeveer 8 minuten gaar. Laat het vlees nog eens zo`n 4 minuten rusten op een warme plaats. Snij de champignons in vieren en bak ze kort aan in olijfolie. Snij reepjes van de Ganda ham en voeg deze op het laatst toe aan de gebakken champignons. .

Kipfilet Met Pesto En Saffraanrijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf in bakpapier
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept