- In de sauspan wat olijfolie doen en de pan heet laten worden (er moet net wat rook te zien zijn). De ui toevoegen en bruin bakken. Dan de broccoli erbij met behoorlijk wat vers gemalen peper en ook goed heet bakken tot het bruine randjes krijgt. Giet wat ketjap en een klein beetje rode wijn azijn in het pannetje en laat de ketjap een beetje in de broccoli trekken. Voeg daarna cayennepeper en (zee)zout toe en roer het geheel om. Zet het vuur laag en laat de pan wat afkoelen.
- Prak in een schaaltje de banaan met de yoghurt tot er een beetje een ′bobbelig′ papje ontstaat. Giet dit bij het broccolimengsel en roer het geheel goed door. (NB: Als de temperatuur van de pan nog te heet is gaat de yoghurt schiften!).
- Los wat maizena in de saus op zodat het een lekker dikke saus wordt. Roer het vlees met de pinda′s om in de saus."},"recipeYield":"2 "}