Cari Van Zwaardvis (stoofpotje)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op een hevig vuur: drie el olijfolie in de pan. bak de ajuin en spatel veelvuldig. voeg de gember en schil van limoen toe en facultatief de fijngehakte pigment. Spatel alles door elkaar. Bak kort maar hevig de vis gedurende enkele minuten in dit mengsel. Schuif nu de pan op een lichter vuur (op een gasvuur hoef je niet van plaat te veranderen, op een elektrisch vuur best wel dan moet je geen water toevoegen) Laat nu alles stoven gedurende een 30-tal minuten. Kook ondertussen de rijst gaar.

Cari Van Zwaardvis (stoofpotje) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept