Gestoomd Rundvlees Met Gemalen Rijst

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de gemalen kleefrijst in een droge koekenpan tot de rijst begint te geuren en goudbruin wordt. Wentel de plakjes biefstuk erdoor. Bekleed de bodem van vier kleine dim-sum stoommandjes (of een grote) met groenten en leg de biefstukjes er in een net laagje op. Stapel de stoommandjes op elkaar en zet ze in een stoompan met ruim water. Stoom het gerecht in 15-20 minuten gaar. Sprenkel sesamolie over het vlees en garneer het met de lente-uitjes. Serveer dit rundvleesgerecht uit Szechuan het gerecht gloeiend heet vanuit de stoommandjes, of schep het op een voorverwarmde schaal. Zet desgewenst extra smaakgevers als chilisaus, chiliolie, kruidenzout op tafel.

Gestoomd Rundvlees Met Gemalen Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous-groentesalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketje met kokos
Bekijk recept
Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ groentepakketje met perzik
Bekijk recept