Chinees Nieuwjaar Cake

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het water en de suiker in een pannetje en breng aan de kook totdat alle suiker is opgelost.Haal de pan van het vuur en voeg de 2 eetlepels olie toe.Meng en zeef de klefrijst meel, bloem en maizena en voeg beetje bij beetje het suikermengsel toe.Roer alles goed door tot een pasta.Doe de pasta in een goed ingevet blik of ovenschaal en dek af met een stuk aluminiumfolie.Stoom de cake gedurende een uur op hoog vuur in de wok. Schenk af en toe water bij om droogkoken te voorkomen.Laat de cake goed afkoelen.

Chinees Nieuwjaar Cake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept