Ketan Ten Ten

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ketan met 4dl water opzetten en koken als rijst. Als de ketan kookt, doet U er een mespuntje zout bij en een stukje santen(1/

8. Voorzichtig omroeren en de ketan verder als rijst gaar laten worden. Inmiddels maakt U de ten ten. U doet 3 elps water in een klein pannetje en lost daarin 100gr goela djawa op. Als de suiker opgelost is, roert U er 150 gr gemalen kokos doorheen en een zakje vanillesuiker. Zolang laten koken tot al het vocht verdampt is.

Ketan Ten Ten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado groe(n)ten uit Indonesië
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitjes die opgegeten "moes"ten worden !
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
INGEMAAKTE RODE BIETEN.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade Met Champignons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Klepon
35 min -
Bekijk recept
Tape Ketan Itam ( Zwarte Ketan Rijst - Gegiste Kleefrijst)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept