Gevulde Paprika's Met Zoetzure Ratatouille En Pestorisotto

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de rode paprika′s en verwijder de zaadjes. Hak de groenten en kruiden fijn. Laat de rozijnen 15 minuten wellen in warm water. Verhit de olijfolie en fruit de eerste vijf ingredienten voor de ratatouille enkele minuten. Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat 15 minuten stoven. Voeg de overige ingredienten toe en kruid met zout en peper. Vul de rode paprika′s met dit mengsel en zet ze 45 minuten in de oven op 200?C. Fruit voor de risotto de lente-uitjes enkele minuten in de boter. Roer de helft van de pesto door de rijst en voeg toe aan de pan. Fruit 1 minuut en voeg de bouillon toe. Leg een deksel op de pan en laat 20 minuten zacht koken tot al het vocht geabsorbeerd is. Roer de rest van de pesto door de rijst en kruid naar smaak.

Gevulde Paprika's Met Zoetzure Ratatouille En Pestorisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pestorisotto met spinazie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestorisotto Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebaars Met Pesto-risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Met Pestorisotto En Schuim Van Parmazaansekaas.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept