Voor de gemengde paella: Snijd de kipfilet in stukken. Doe wat olijfolie in een wok en bak de gesneden kipfilet bruin. Haal de kipfilet eruit en doe de snijbonen, ui, de paprikareepjes, de tomatenprut en knoflook erin samen met de rijst. Schep dit op hoog vuur ongeveer 2 minuten om. Gooi er zeezout bij (een snuf) en wat zwarte peper. Doe de kipfilet erbij en de Mexicana Mix en schenk de bouillon erbij net totdat de rijst onder water komt te staan. Strooi de koenjit erbij en roer alles even om zodat de koenjit verspreid over alles (je ziet dat alles een beetje geel begint te worden). Doe wat tabasco erbij en zet het vuur laag en je ziet dat het water langzaam door de rijst wordt geabsorbeerd. Doe na ongeveer 15 minuten de fruits de mer erbij en schep even om zodat deze ook verspreid door de paëlla komt. Aangezien je kookt met een wok moet je soms toch even scheppen anders wordt alles beneden aan erg papperig. Na ongeveer 25 minuten is alles gaar. Voor de vispaella: Vervang de kipfilet met de vis en doe precies hetzelfde (alleen schenk je nu visbouillon erbij).