Ui pellen en heel fijn snipperen. Walnoten en hazelnoten fijnhakken. In een kopje het ei loskloppen. In een kom het gehakt vermengen met de helft van het ei, de gehakte noten, zout en peper. Met een aanzetstaal, pollepel of een scherp mes in het midden van de dikke kant van de varkenshaasjes stekken, zodat over de hele lengte een holte ontstaat. Holte opvullen met het gehaktmengsel. Opening met een cocktailprikker dichtsteken. Varkenshaasjes droogdeppen met keukenpapier. Dieetmargarine verhitten in een koekenpan met anti-aanbaklaag en de varkenshaasjes in ca. 5 minuten rondom lichtbruin bakken. Met het deksel schuin op de pan de varkenshaasjes in nog ca. 15 minuten zachtjes gaarbraden. Varkenshaasjes uit de pan op een bord leggen. Afdekken met aluminiumfolie en warmhouden. Intussen de gesnipperde ui in het bakvet in de koekenpan al omscheppend ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Kerriepoeder erover strooien. Bloem, bouillonpoeder en 1 dl. water door umer roeren. Umermengsel al roerende aan de gefruite ui toevoegen. Saus ca. 3 minuten zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Elk varkenshaasje schuin in tien plakken snijden. Op vier (warme)borden elke 5 plakken varkenshaas als een waaier neerleggen. Saus eromheen scheppen. Garneren met toefjes peterselie of munt.
Varkenshaasje Gevuld Met Noten is een recept van Smulweb.nl