Jambalaya Met Kip En Mosselen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik de rookworst in met een vork, Leg ze 30 min. in water tegen de kook aan. Spoel de paparika′s en snij ze in stukjes. Pel en snipper de uien. Snij de kipfilets in stukken. Braad ze aan in olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Hou ze apart. Stoof in dezelfde pan de paprika′s en de uien aan. Voeg de rijst toe en roerbak tot hij glazig is. Doe er de kip bij en 50 cl water. Kruid met peper en zout. Laat afgedekt 20 min. koken. Voeg zo nodig tussendoor nog wat water bij. Laat de mosselen op hevig vuur openkoken. Haal het velletje van de roofworst, snij ze in plakjes. Doe ze met de erwtjes en de gezeefde mosselvocht bij het bijna gare rijst. Laat nog 5 a 10 min. koken. Haal de mosselen uit hun schelp. Schik ze op de rijst. Laat nog 1 min. doorwarmen en serveer.

Jambalaya Met Kip En Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept