Zalm, Tomatensaus Met Whisky

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de prei fijn, stoof hem in een steelpannetje met wat boter.Voeg, vooraleer hij gaat kleuren, de whisky toe en laat gedurende 2 minuten op een hoog vuur koken. Leng aan met de witte wijn en laat tot de helft inkoken, voeg het tomatenconcentraat en de room toe. Kruid met zout en peper. Breng aan de kook en laat 3 minuten pruttelen. Doe zout en peper op de zalmmoten et laat ze in een beetje boter bakken in de pan, 6 a 8 minuten per kant. Serveer de zalmmoten, overgoten met de warme saus en versierd met tuinkers.

Zalm, Tomatensaus Met Whisky is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept