Gebakken Zalmmoot Met Komkommer- Yoghurtsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de komkommer en rasp hem grof. Laat de komkommerrasp ca. 30 minuten in een zeef uitlekken. Roer de yoghurt, de creme fraiche, de bieslook en de komkommerrasp door elkaar. Breng de saus op smaak met zout en peper. Bestrijk de vismoten aan beide kanten dun met wat olie en bestrooi ze met de zwarte peper. Druk de peper een beetje aan. Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vismoten in 4-5 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Leg de vismoten op de borden en schep de saus ernaast.

Gebakken Zalmmoot Met Komkommer- Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept