Romertopf Met Kip, Asperge En Paprika

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- paprika in reepjes - kip kruiden - in romertopf op stand 250c 45 minuten - daarna opgewarmde soep, met soep, kerrie en paprikappoeder en kaas - nog 15 minuten in een open schaal - met rijst

Romertopf Met Kip, Asperge En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept