Kippenbouten In Romige Champignonsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kip met zout en peper. Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg na 15 minuten de inhoud van het blik, het water en de champignons in plakjes toe en sluit de pan. Reken voor dit gerecht met kippenpoten op ? 50 minuten stooftijd. Klop de eieren los met de room, cayennepeper en een beetje warme sau. Voeg dit al roerende toe aan de pan en maak de sauz op smaak af. Rooster de amandelen licht in een droge koekenpan en garneer hiermee het gerecht.

Kippenbouten In Romige Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept