Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de bladerdeegplakjes in 10 min. ontdooien. Snij de tomaten in zo dun mogelijke plakjes en de bosuitjes en de olijven in ringetjes. Steek met de deegsteker 4 rondjes uit het bladerdeeg. Vet een bakplaat in met boter en leg de deegrondjes erop. Prik ze een paar keer in met een vork. Bak de taartjes 10 min. lichtbruin voor. Pel de knoflook en pers hem boven een bakje uit. Roer de olie erdoor. Beleg de deegrondjes met de tomaatplakjes en verdeel de olijven- en bosuiringetjes, zout, peper, Provencaalse kruiden en 2 eetlepels knoflookolie. Bak ze in 12-15 min. in het midden van de oven gaar. Besprenkel de garnalen met de rest van de knoflookolie en bak ze de laatste 3 min. van de baktijd mee op de taartjes. Verwarm intussen 4 borden voor. Bestrooi de taartjes uit de oven met nog een beetje zout. Leg ze op de borden.
Tomatentaartje Met Garnalen, Olijven En Bosuitjes is een recept van Smulweb.nl