Bak de bessen in 25 gram boter 2 minuten op een laag vuur. Schep 2 eetlepels bessen uit de pan en houd ze apart. Voeg de creme de cassis en de vleesfond aan de bessen in de pan toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Zeef de saus. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Snijd de eendenlevermousse in 4 plakjes. Verhit 25 gram boter en bak als deze bruin begint te worden de tournedos rondom bruin. Bestrooi ze met peper, zout en de salie. Neem ze uit de pan en houd ze afgedekt even warm. Voeg de blauwe-bosbessensaus aan de braadboter in de pan toe en breng de saus aan de kook. Voeg stukje voor stukje en al roerend de rest van de boter toe en laat de saus na elk toegevoegd klontje boter even koken. Roer de mosterd en de azijn door de saus. Voeg peper en zout naar smaak toe en roer de apart gehouden blauwe bosbessen erdoor. Leg de tournedos op warme borden, leg op elk een plakje eendenlevermousse en schep de saus erover.
Mini-Tournedos Met Eendenlever is een recept van Smulweb.nl