Roerbakgerecht Van Bloemkool

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Maak de paprika schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd haar in blokjes. Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie of boter toe en bak het gehakt rul. Pel de uien, snijd ze in ringen en bak ze mee. Voeg vervolgens de paprika, bloemkoolroosjes, kruiden, tomatenpuree en bouillon toe. Roer goed en laat het geheel circa 8 minuten smoren tot de groente beetgaar is. Serveren met aardappelpuree of lintmacaroni.

Roerbakgerecht Van Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kalkoen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en asperge fritto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollands roerbakgerecht
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept