Snijd de braadkuikens in vieren. Wrijf de stukken in met wat citroensap en strooi er peper en zout over. Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukken. Snipper de uitjes en pers de knoflook uit. Laat de boter met de olie heet worden en bak de kip aan alle kanten bruin. Neem de stukken uit de pan en bak in het achtergebleven vet de ui en de knoflook. Voeg na een paar minuten de stukken tomaat toe. Strooi er het paprikapoeder over en giet de wijn erbij. Laat deze flink bruisen en strooi er de groene kruiden over. snijd de olijven in stukjes en voeg deze ook toe. Leg de stukken kip op dit mengsel en sluit de pan. Laat het gerecht boven laag vuur 45 min. zachtjes stoven. Voeg evt. wat water of wijn toe als aanbranden dreigt. Strooi tegen het einde van de stooftijd de oude kaas over de kip. Schep de kip met het tomatenmengsel op een schaal en strooi er bieslook en peterselie over.