Gevulde Kalkoenrollade Met Vruchten - Kerrie Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schnitzels indien nodig pletten en beleggen met plak ham, plak kaas en 2 à 3 smalle reepjes paprika. Bestrooien met Provençaalse kruiden, oprollen en vaststeken met prikkers. Rollades aan de buitenkant ook kruiden. De rollades ± 15 min. voor het serveren bakken, en trancheren in dikke plakken. Opdienen met de saus eroverheen gegoten. Saus: Snij de druiven middendoor en ontpit ze. Snij de ananas in stukjes. Fruit een uitje aan in het braadvocht van de rollades en bak de vruchten, zonder sap mee. Laat flink kerriepoeder meebakken (millioteren), voeg ananassap toe en maak de saus af met roux en room.

Gevulde Kalkoenrollade Met Vruchten - Kerrie Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept