Thaise Viscurry

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis, snijd de andere helft in plakjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in smalle ringetjes. Verwarm de currypasta al roerend in een wok of hapjespan. Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de limoen en de champignons toe en roer de vis- en de sojasaus erdoor. Laat het mengsel zachtjes ca. 3 minuten pruttelen. Afwerking: Voeg de stukjes vis en lente-ui toe aan het kokosmengsel en laat de vis zachtjes in ca. 6 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht met de koriander en basilicum.

Thaise Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept