Indiase Viscurry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de overgebleven uiringen, de chilipeper, de tomaten en de fijngehakte knoflookteentjes in een steelpan.Vul aan met 1/2 liter water en breng aan de kook.Voeg er chilipoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder en wat zout aan toe.Doe dit mengsel bij de sperziebonen in de braadpan, dek de pan af en breng de inhoud aan de kook.Schep er, na 10 minuten, de visfilets aan toe en laat het nog 10 minuten op een matig vuur koken.Kook tot de saus bijna volledig is ingekookt.

Indiase Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept