Champagnesorbet Met Mandarijn

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 100 ml champagne aan de kook, voeg de suiker en het limoenrasp toe en laat koken tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en meng de overige ingredienten er door heen. Vries minimaal 6 uur in. Roer de granite af en toe los met een vork.

Champagnesorbet Met Mandarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Champagnesorbet met chocolademousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept