Kersensorbet Met Kriek Lambic

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kersen met vocht (pot  280 g) 5 minuten koken. Afgieten en in keukenmachine pureren. 3 eetlepels kirsch verwarmen en 1 eetlepel suiker erin oplossen.2 Eetlepels limoensap erdoor roeren. Door kersenpuree mengen. Mengsel in diepvriesdoos scheppen. Na 1 uur met vork ijs doorroeren. In 3 uur laten bevriezen. Over 4 glazen bolletjes ijs verdelen. 3 dl Kriek Lambic erover verdelen

Kersensorbet Met Kriek Lambic is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kersensorbet Met Kriek Lambic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbet met Kriek Lambic
Bekijk recept
Gestoofde karbonades in Kriek Lambic
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kersensorbet met Kriek Lambic
Bekijk recept
Kersensorbet Met Nectarines
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriek Lambic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept