Citroensorbet A La Robert

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Citroenen uitpersen, 1 dl.afmeten, de siroop erdoor roeren de wijn en de suiker,in een diepvries doos doen,zonder deksel en in de vriezer zetten . Ondertussen de eiwitten stijfkloppen met nog wat suiker. Door het licht bevroren ijsmengsel roeren. Weer in de diepvriezer zetten en elk half uur, met een vork goed doorroeren. Als het helemaal bevroren is afdekken en het kan minsten 2 dagen in de vriezer blijven, dus kan het ruim vooraf worden bereid.

Citroensorbet A La Robert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Gehakt Schotel A La Robert
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango En Mangomousse A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione Met Vanille Ijs A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Matze-Ballen A La Robert
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbet
15 min
Bekijk recept
Citroensorbet met nectarines
10 min Nagerecht
Bekijk recept