Sorbet Van Curry Met Mango,Fuchsia En Ijsthee Met Lavendel

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de curry sorbet wordt het vruchtvlees van de mango samen met de suikerstroop,de champagne en de curry gemixt,dit licht doorwarmen totdat suiker opgelost is dan zeven en tot sorbet draaien in ijsmachine. Bevroren thee maken door eerst mangothee met de hoeveelheid water te laten trekken en vervolgens tevriezen. De venkelknol fijnsnijden en marineren met champagne,suiker en grenadine,de schijfjes mango gaan we grillen

Sorbet Van Curry Met Mango,Fuchsia En Ijsthee Met Lavendel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
LAVENDEL-IJS
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept