Gepocheerde Peren Met Kriekbier

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, snijd ze overlangs en haal het klokhuis eruit. Doe ze in een steelpan met het bier, de fijne suiker en de kaneel. Laat 20 minuten sudderen tot de peren gaar zijn. Haal de peren uit het vocht en laat afkoelen. Laat het vocht inkoken tot een dikke siroop en laat afkoelen. Klop de room tot hij dik wordt en vermeng met de poedersuiker. Snijd de peren in de lengte in fijne stukken zonder door de basis van het steeltje te snijden. Plaats ze in waaiervorm op borden. Giet de siroop over de peren en dien op met slagroom en een bol sorbet.

Gepocheerde Peren Met Kriekbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kriekenbiersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kriekenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met kriekensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept