Profiterole Met Frambozen & Peer

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de over voor op 160? (gasstand 4). Doe de melk, het water, het zout, de suiker en de boter in een pan en breng aan de kook. Als het kookt, haal het dan onmiddellijk van het vuur, voeg de bloem toe en roer alles goed. Blijf goed doorroeren tot het deeg glad is en loskomt van de pan. Roer er een voor een de eieren door. Maak van het deeg kleine hompjes ter grootte van een walnoot en leg ze op voldoende afstand op een ingevette bakplaat. Bak de hompjes ca. 15 min tot ze goed gerezen en crispy zijn. Pureer de frambozen samen met de suiker en het citroensap. Vlak voor het serveren maak je een kleine insnede in de zijkant van de profiterollekes om ze op te kunnen vullen met de perensorbet. Leg er drie op een bordje en bedek ze met een laagje van de frambozenmoes.

Profiterole Met Frambozen & Peer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept