Gesmolte suiker: sinasappel en citroen met dunschiller schillen alle ingredienten een maal opkoken en dan 2uur laten trekken daarna door een zeef passeren appelsoep: klokhuis verwijderen en ongeschild in stukken snijden samen met 60ml gesmolte suiker en de rest van de ingredienten pureren. limoen basilicumijs: gelatine in koud water weken dan uit knijpen en in een pannetje licht verwarmen ei splitsen limoensap citroensap wijn eiwit en gelatine in een kom mixen goed doorelkaar mixen alles in de ijsmachine een achtste liter appart houden basilicum wassen voordat het ijs helemaal klaar is basilicum en eenachtste liter goed pureren en bij het ijs doen alles laten verwerken tot ijs klaar is. marsepeinsigaren: eiren splitsen hazelnoot roosteren zonder vet de schil van de sinasappel wrijfen marsepein en eigeel en boter schuimig kloppen honing geraspte sinasappelschil kaneel hazelnoot erbij doen tot een homogene massa roeren in spuitzak doen bladerdeeg of fillodeeg op werkblad leggen randen met eigeel besmeren en een reep massepein op spuiten dan oprollen en uitende goed sluiten in pan met boter bakken rondom licht bruin op keuken papier laten drogen