Mangoijs Met Ananas-Rumsaus

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ananas-rumsaus Voor: ca. 1 liter saus Kook zachtjes in een grote steelpan: 250 ml ANANASSAP (uit blik of pak) met 250 g SUIKER tot die opgelost is en er een siroop ontstaan is. Voeg 125 ml WITTE RUM toe. Laat de saus in de koelkast afkoelen.

Mangoijs Met Ananas-Rumsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelpuddinkjes Met Rumsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rumsaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladeflensjes met mangoijs
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mangoijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept