Gevulde Cake Op Siciliaanse Wijze

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de cake horizontaal in 5 plakken. Leg de onderste cakeplak in een passende cakevorm. Schep in een kommetje de in kleine stukjes gehakte kersen en de grof geraspte chocolade door elkaar. Wrijf de ricotta door een fijne zeef en roer de poedersuiker en de vanillesuiker erdoor. Besprenkel de deegplak in de cakevorm met een beetje marasquin. Schep een vierde deel van het mengsel in de vorm en strijk het zo gelijkmatig mogelijk uit. Leg er een derde plak cake op en vul op deze wijze de vorm. Dek de cassata af met de bovenste plak van de oorspronkelijke cake. Druk alles met een platte hand op elkaar vast. Plaats de vorm op het koudste plekje van de koelkast en laat hem afgedekt 5 uur staan. Stort de cassata, vlak voor het opdienen, op een platte schotel en snijd hem in plakken.

Gevulde Cake Op Siciliaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept