Citroenspoom

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Suiker met water en citroensap verwarmen tot suiker is opgelost. Blaadjes basilicum en geraspte citroenschil toevoegen en mengsel van vuur af laten afkoelen. Mengsel zeven en in IJsbakje schenken en in diepvriezer in 4 uur laten bevriezen. Mengsel elk uur met vork doorscheppen, zodat er geen grote kristallen onstaan. IJsbolletjes in glazen scheppen en de champagne erover verdelen.

Citroenspoom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenspoom (2)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HG - Citroenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenspoom (2)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HG - Citroenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept