Gratinee Lyonnaise

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter in een pan met dikke bodem en laat hier in de uien met wat zout en peper op een zacht vuur cica 30 min,afgedekt smoren tot de uien zacht zijn.schep ze af en toe om, bak dan de uien goudgeel op een halfhoog vuur(laat ze niet verbranden) schenk de bouilolon er bij en breng de soep samen met de laurier aan de kook,, laat de soep weer 30 min koken, breng op smaak met peper en zout,, rooster onder tussen de sneetjes stokbrood,leg ze in een soepkom en strooi er de gruyere over, schenk de soep er over heen en laat de kaas gratineren onder een hete grill

Gratinee Lyonnaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

HADDOCK LYONNAISE
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Apriquiche Lyonnaise
0 min
Bekijk recept
Gratinee Lyonnaise
30-60 min -
Bekijk recept

Bataat Gratinee
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gratinee Des Halles
20-30 min -
Bekijk recept
Soupe A Loignon Gratinee (Franse Uiensoep)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gratinee Lyonnaise
30-60 min -
Bekijk recept