Breng de melk aan de kook met de sjalotjes en 2 takjes rozemarijn. Laat 20 minuten trekken. Zeef. Vet 4 a 6 souffleschaaltjes van 10 cm in met boter en bestrooi ze met parmezaan. Laat de boter smelten, voeg de bloem toe en laat 2 minuten al roerend koken. Voeg geleidelijk de melk toe, breng aan de kook en laat 2 minuten koken. Voeg de kaas, de resterende fijngehakte rozemarijn en eierdooiers toe, en kruid naar smaak. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en roer ze voorzichtig door het soufflemengsel. Verdeel dit over de schaaltjes en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200?C. Ontvel en ontpit de tomaten voor de vinaigrette en snijd ze in blokjes. Meng ze met de overige ingredienten.
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette is een recept van Smulweb.nl