Kaassouffle

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Zet een flinke steelpan op hoog vuur en laat 40 gram boter uitbruizen,maar niet bruin worden.
  • 2Roer de bloem,zout,mosterd en nootmuskaat met een houten lepel met een gat door de boter tot er geen klontjes meer in zitten.
  • 3Laat dit 2 min op laag vuur pruttelen(zodat de smaak van de bloem verdwijnt).
  • 4Doe beetje bij beetje de hete melkerbij en roer steeds goed.
  • 5Haal de pan van het vuur en klop een voor een de eidooiers erdoor en daarna de kaas.
  • 6Klop in een kom de eiwitten stijf en schep ze met een spatel voorzichtig door de kaassaus.
  • 7Doe alles in de ingevette vorm en bak de souffle in het midden van de oven in zo`n 30 tot 35 min gaar.

Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept