Kaassouffle Op Toost

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 gr C (gasovenstand 4). Bedek een bakblik met aluminiumfolie. Beleg het brood met de kaas en leg dit op het bakblik. Klop de eierdooiers met een mixer gedurende 3 - 4 minuten dik en luchtig. Klop de mosterd, Parmezaanse kaas, zout en peper erdoor. Klop met een schone mixer de eiwitten goed stijf. Spatel het eiwitmengsel door de eierdooiers en verdeel dit mengsel over het brood. Bak de kaassouffle goudbruin in 20 minuten.

Kaassouffle Op Toost is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rillette van makreel met roquette
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toost kannibaal
10 min Snack
Bekijk recept
Gepocheerd Ei Met Spinaziesaus Op Toost
0-10 min -
Bekijk recept
Franse Toost
0-10 min -
Bekijk recept

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept