Kaassouffle Dubarry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de Danablu. Smelt de boter, strooi de bloem erin enblijf roeren tot het mengsel goudgeel is. Maak er met de melk een dikke saus van. Meng de geraspte kaas erdoor en laat hem wegsmelten. Roer er daarna de eierdooiers, sherry, zout en peper door. Sla het eiwit stijf en schep het er lepelgewijze door. Doe de soufflemassa in een beboterde vuurvaste schotel, strooi de Danablu erover en bak hem in 30 minuten zonder en 5 minuten afgedekt met aluminiumfolie onderin een op 220 C voorcerwarmde oven.

Kaassouffle Dubarry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolsoep 'Potage Dubarry'
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnituur Dubarry
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-Taartjes Dubarry
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept