Broccoli- Kaassouffle

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de broccoli gaar en pureer de uitgelekte groente in een keukenmachine of met een zeef. Maak van het sauspoeder en de melk een saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem de pan van het vuur en roer de kaas erdoor. Klop de eierdooiers en de broccolipuree door de saus en breng het mengsel op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het broccolimengsel. Schep het mengsel in een ingevette ronde ovenschaal. Laat de soufle in een voorverwarmde oven (200C) in 30-35 minuten goudbruin en gaar worden.

Broccoli- Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept