Verhit de zonnebloemolie en laat hierin de sjalotjes, knoflook en ansjovisfilets zachtjes bakken. Voeg na 3 minuten de champignons toe en bak alles nog ens 3 minuten. Roer er de bloem door en laat deze 2 minuten zachtjes pruttelend garen. Giet er de wijn bij en kook alles nog 2 minuten zachtjes door tot een zeer dikke saus. neem de pan van het vuur. en roer er de peterselie, citroenschil en kaasfondue door. Splits de eieren en klop de dooiers door de kaasfondue. Klop de eiwitten stijf en spatel ze ook door de kaasfondue. Zet de oven op 180 graden. Vet een hoge ronde ovenschaal in met boter en bestuif de binnenkant met paneermeel. Schep er het kaasfonduemengsel in en bak de soufflee in het midden van de voorverwarmde oven in 55 minuten gaar. Lekker met tomatensalade.
Kaassoufflee Met Champignons is een recept van Smulweb.nl